Anders Fjogh’s forbrydelse mod den menneskelige bevidsthed

Martin Hall sagde en gang at Tredje Verdenskrig var begyndt – kampen om vores bevidsthed. Så sandt som det er sagt og Anders Fjogh’s udtalelser idag om “at Bush vil få genoprejsning i historiebøgerne om 15 år” er udtryk både for Fjogh’s idioti og ligegyldighed overfor menneskeheden, men det vigtige i denne sammenhæng er at der i den udtalelse ligger der et udsagn om et Anders Fogh Rasmussen er tilhænger af historisk revisionisme. Vinderne skriver historien og hen ad vejen æres de værste krigsforbrydere – såsom Henry Kissinger, en verdens most modbydelige personer, der har fået Nobel’s Fredspris.

Med sine latterlige og umenneskelige udtalelser har Ander Fjogh meldt sig ind i en kaffe klub bestående af krigsforbrydere som har til sinde at omskrive historien igen og igen for at skjule deres forbrydelser. Det er intet andet end forfærdeligt et verdens fremtid ligger i disse umenneskers hænder.

Og festen fortsætter – AFR har rigtigt nok fundet sig en god ven:

»Efter de fysiske udfoldelser ude i terrænet havde vi samlet appetit til middagen, hvor nogle af de nærmeste medarbejdere fra begge sider også deltog. Bush er en meget uformel og underholdende vært, som gerne fortæller morsomme historier og anekdoter – også selvironiske vittigheder om sig selv«.

»Ved sådan en middag snakker vi stort set ikke politik, men slapper af ved at fokusere på alle de andre – og dybest set vigtigere – sider af tilværelsen. Aftenen gik derfor meget hurtigt. Bush kan godt lide at slutte aftenen tidligt, for han starter dagen meget tidligt. På det punkt ligner vi hinanden lidt«, skriver Anders Fogh Rasmussen. “

Reklamer

Skriv en kommentar

Endnu ingen kommentarer.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s