Ytringsfrihed, – når det passer JP/Politiken

JP/Politiken er et hyklerisk foretagende, som støttede Hitler (og en anden sag, her på tysk):

»For JP/Politikens Hus er ytringsfriheden det dyrebareste gode. Den er hele essensen i vores virksomhed , og vi vil forsvare den med alle til rådighed stående midler«, siger Jørgen Ejbøl til jp.dk.

I dagens avis drager de på et højhelligt korstog til forsvarelse af ytringsfriheden, den selvsamme ytringsfrihed som de aktivt deltager i at undertrykke i sagen mod ThePirateBay.org – hvilket i sig selv er totalt vanvittigt, som det også stod skrevet i den skin hellige Politiken igår:

»Når man spærrer for thepiratebay.org, som er en søgetjeneste med både ulovligt og lovligt indhold, bør man i princippet også spærre for Google«.

Læs i disse artikler om den “dyrebare ytringsfrihed:

http://politiken.dk/indland/article470406.ece

http://politiken.dk/indland/article470475.ece

og her om JP/Politiken’s undertrykkelse af den:

http://tyksak.net/?p=118

…. og for at det ikke skal være løgn, så slutter festen ikke – måske den dårligt er begyndt, ihvertfald er den begyndt dårligt, idet Tøger Bilderberger Seidenfaden varsleri morgen vil [Politiken] bringe den tegning af Muhammed med en bombe i turbanen, som var den af tegningerne, der i højeste grad bragte sindene i kog i flere muslimske lande efter offentliggørelsen.

At de ikke skammer sig… men formentlig er den medmenneskelighed, der er forbundet med skam i livet, ikke en dyd der fører en journalist til tops i kommercielle, borgerlige presse.

Giv din mening her.

Reklamer

4 kommentarer

  1. Man erindrer også en gang, hvor en dansk billedkunstner brugte den dyrebare ytringsfrihed til at male et maleri ved Birkerød Station af Jesus, i en for mænd meget naturlig situation. Mange medier var stærkt på banen i kampen mod kunsterens ytringsfrihed – jeg tænker her på Jens Jørgen Thorsen – og blandt de mest hårdnakkede i kampen mod ytringsfriheden var Jyllandsposten.

  2. Politiken/JP står også bag sagsanlægget mod Thepiratebay.org. Hvem kan så undre sig?

    Alligevel hører vi intet om at de betaler royalties på de youtube-videoer som de af og til linker til på deres sider.

  3. “jeg tænker her på Jens Jørgen Thorsen – og blandt de mest hårdnakkede i kampen mod ytringsfriheden var Jyllandsposten.”

    ..og da Winston Churchill anbefalede hård kurs overfor nazi-tyskland kort før krigsudbruddet, kaldte Politikken ham for krigsgal. Så står der vist 1-1.

  4. Ulrik mener formentlig 0-2?!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s